Tâmplărie Aluminiu/PVC

Cu experiență în producția de tamplarie la comanda ne orientam proiectele pe tamplarie de aluminiu și PVC, termopan, placari alucobond, perete cortină, compartimentari, fațade exterioare și multe altele.

Landscape Concept colaborează din 2005 cu furnizori de top, de renume mondial, care susțin proiectele clienților noștri prin soluţii inovative și personalizate spațiului de lucru, cât și prin materiale și accesorii de calitate. 

Recomandăm profile Exalco, Alumil, Reynaers, Rehau, Cortizo aceștia fiind o parte dintre producători majori de profile cu care colaborăm. Profilele din aluminiu și PVC, de la furnizorii noștri impresionează atât prin soluţii fiabile, cât şi prin designul deosebit și cromatica de culori. Sticla folosită este de tip termopan, securizat și poate fi combinat în funcție de cererea clientului.

Folosind utilaje și tehnologii de ultimă generație, împreună cu un colectiv de profesionisti reușim să oferim înalte servicii de proiectare și design, consultanță, execuție și montaj, cu un raport calitate /  preț si termene de livrare avantajoase.