Semnalistică

Semnalistica OUTDOOR are în prim plan proiectarea de casete și firme luminoase ce pot fi realizate în diverse forme, dimensiuni și inscripții.

Din punct de vedere tehnic, acest tip de semnalizare poate fi realizat din varii profile, atât plastice, cât și metalice, iar inchiderile pot diferi în funcție de aplicație (plăci acrilice, PVC, plăci bond, poliplan etc.). Iluminarea casetelor se face cu tuburi fluorescente sau cu LED-uri care permit jocuri de lumini atractive – în concordanță cu specificul business-ului.

Volumetria, (literele volumetrice) conferă un plus de eleganță și marchează mult mai bine conceptul de semnalistică, atât pentru design exterior, cât și pentru interior. Literele si siglele volumetrice pot fi realizate din diverse materiale precum plexiglas, PVC, dibond. Literele volumetrice pot fi cu iluminare totală (fețe și laterale) sau doar a fețelor.

Gravura și decuparea computerizata LASER se poate realiza pe plexiglas, plastic metalizat, lemn, plus, piele, marmură, granit, sticlă.

Aplicațiile cele mai întâlnite sunt: firme gravate din plastic metalizat, diplome gravate, firme luminoase Prolight ( cu iluminare in cant ) cu LED sau neon, LASER sau mecanic. Sisteme de afișare, display-uri, suporti acryl, stoppere, roll-up-uri, info-standuri și multe alte sisteme de prezentare profesionale din aluminiu și acryl.