Scari si Balustrade

Echipa LandScapes Concept este experimentata si profesionista, ce respecta conditiile si termenii de livrare si executie a modelelor de scari si balustrade din lemn, metal si sticla, care vin cu certificate de garantie si instructiuni de utilizare, ingrijire si intretinere.

Modelele de scari din lemn, metal si sticla asigura legatura dintre spatii intr-un mod functional si elegant, stabil si sigur, elemente definitorii in personalitatea arhitecturii intregului interior. Scara din lemn, metal sau sticla este alcatuita din rampa (suprafata la orizontala a treptei) si contratrepte (partea verticala a treptelor), iar inaltimea lor poate varia intre 18cm-22cm, acest aspect depinzand de spatiul construit.

De asemenea, echipa noastra realizeaza balustrade din lemn, metal sau sticla, ce au un rol atat de protectie, cat si unul estetic. In raport cu spatiul carora le sunt dedicate, acestea pot fi percepute ca un atuu in proiectare. Pot fi concepute fie ca simple elemente functionale, subliniind discret desenul volumelor deja prezente, fie ca lucrari cu un design pronuntat, ce se pot individualiza prin diverse stiluri ornamentale.

 
  • 1