Mobilier Scolar & Gradinite

Mobilierul scolar si pentru gradinite este o categorie aparte, avand in vedere varstele fragede pentru care sunt create. Din acest motiv, intreaga gama de mobilier scolar si pentru gradinite executata de LandScapes Concept nu are colturi periculoase si ascutite si corespunde inaltimii celor mici.

De asemenea, mobilierul pe comanda pentru scoli si gradinite are o paleta cromatica extrem de variata, in tonuri luminoase si armonioase, ideale pentru orele petrecute in incinta institutiei de invatamant. In aces sens, in gama noastra de mobilier scolar si pentru gradinite realizam gama variata de banci, birouri, pupitre, scaune, mobilier pentru vestiare, mobila pentru biblioteca, mobila pentru salile de clasa, mobila pentru sali de cursuri, mobila pentru vestiare, mobila pentru arhiva, mobila pentru arhivare documente, etajere, bibliorafturi etc.

Mai presus de toate punem siguranta celor mici pe primul plan in realizarea mobilierului pe comanda pentru scoli si gradinite, oferind modele fiabile si sigure, din materiale ecologice si non-toxice, care sa corespunda varstei si inaltimii celor mici si care sa fie compacte si multifunctionale.

 
  • 1