Cunoaștem cu toții importanță instituțiilor spitalicești și necesitatea mobilierului funcțional, dar mai ales durabil pentru asigurarea unor servicii medicale de bună calitate.

Specialistii Landscape Concept confecționează o gama largă de mobilier pentru spitale și clinici medicale cu livrare în toată România, cu un portofoliu de centre de infrumusetare și centre medicale private de renume.
Gama de mobilier pentru spitale și clinici medicale se extinde de la dulapuri pentru instrumentar, birouri medici, noptiere, cabinete medicale, cuiere, dulapuri funcționale, dulapuri arhivare dosare pacienți pînă la mobilier pentru bucătării sau săli de așteptare.

Suntem convinși ca serviciile medicale de înaltă calitate depind și de echipamentul și mobilierul folosit mai ales în campusurile medicale, unde pacienții trebuie sa se simtă confortabil, scopul final fiind asistență într-un timp scurt și eficient.

Mobilierul produs pentru spitale și clinici medicale este de o înaltă calitate, însoțit de certificate de conformitate și control strict al calității materialelor și accesoriilor.
Ne definim ca o echipă creativă, și susținem personalizarii pieselor într-o gama largă de culori și materiale, la prețuri extrem de avantajoase.