Mobilierul școlar și pentru grădinițe reprezintă o categorie aparte, avand in vedere vârstele fragede pentru care sunt create. Din acest motiv, întreaga gama de mobilier școlar și pentru gradinițe executată de Landscape Concept nu are colțuri periculoase și ascuțite și este confecționată în concordanță cu înălțimea celor mici.

Realizăm mobilier pe comanda pentru școli și grădinițe într-o paletă cromatică extrem de variată,cu accent pe tonuri luminoase și armonioase, ideale pentru orele petrecute în incinta instituției de invatamant.
Gama noastra de mobilier școlar si pentru gradinițe cuprinde o paletă variată de bănci, birouri, pupitre, scaune, mobilier pentru vestiare, corpuri pentru biblioteci, mobilă dedicată sălilor de clasă sau susținerea de cursuri, mobilă pentru arhivă, etajere, bibliorafturi și multe altele.

În realizarea mobilierului pentru instituțiile de invatamant, punem siguranța celor mici în prim plan, furnizăm piese fiabile și sigure, realizate din materiale ecologice și non-toxice, care să corespundă vârstei copiilor și cu ușurință în utilizare, compacte și multifuncționale.