Echipa Landscape Concept este formată din experți și profesioniști ce respectă condițiile și termenii de livrare și execuție a modelelor de scări și balustrade din lemn, metal și sticlă, care sunt însoțite de certificate de garanție și instrucțiuni de utilizare, îngrijire și întreținere.

Modelele de scări din lemn, metal și sticlă asigură fuziunea dintre spații într-un mod funcțional și elegant, stabil și sigur, acestea fiind elemente definitorii în personalitatea arhitecturii întregului interior. Scară din lemn, metal sau sticlă este alcatuita din rampă (suprafață la orizontală a treptei) și contratrepte (partea verticală a treptelor), iar înălțimea lor poate varia între 18 cm -22 cm, acest aspect depinzând de spațiul alocat.

Balustrade din lemn, metal sau sticlă

Mobilierul realizat de echipa noastră joacă rol estetic și totodată de protecție în concordanță cu spațiul în care sunt amplasate, acestea fiind  percepute ca un atuu în proiectare. 

Elementele arhitecturale pot fi concepute fie ca simple elemente funcționale, subliniind discret desenul volumelor deja prezente, fie ca lucrări cu un design pronunțat, ce se pot individualiza prin diverse stiluri ornamentale.