Proiectarea și fabricarea mobilierului pentru farmacii ia în considerare o serie de caracteristici, printre care functionalitate, ergonomie, posibilitatea de identificare ușoară a produselor, expunere și depozitare organizată, utilizare optimă a spațiului și nu în ultimul rand normele legislative în vigoare.

Echipa Landscape Concept aduce farmaciilor soluții fiabile, livrand mobilier bine gândit, care poate rezolva problema stocării unui număr cat mai mare de cutii cu medicamente intrun spatiu mediu sau mic.
Este foarte important ca medicamentele să își păstreze calitățile curative, astfel încât să nu afecteze sanatatea pacientilor, într-un spațiu sigur, ferit de umiditate, raze solare și alți factori externi.

Producem mobilier pentru farmacii din materiale inofensive pentru medicamente, o barieră sigură pentru păstrarea calității preparatelor medicale.

Mobilierul integrează accesorii profesionale moderne, menite să eficientizeze activitatea farmaciei și a angajatilor si să reziste la utilizare intensă și îndelungată.

Fiecare proiect personalizat Landscape Concept este schițat în cele mai mici detalii și conturează în ochii clientului final o imagine profesionistă, modernă, organizată și estetică pentru afacerea dv.