Ne petrecem o bună parte a timpului lucrând la birou, astfel că sunt necesare piese de mobilier adecvate specificului fiecărui business și spațiu.

Obiectivul nostru este furnizarea unor piese de mobilier pentru birouri – mese pentru săli de conferințe și recepție, birouri individuale și nu numai, toatele la cele mai bune prețuri de pe piață.
Acest tip de mobilier necesar în orice companie, organizație sau instituție, trebuie să fie de cea mai bună calitate, în culori, materiale, forme și accesorizări 100% personalizabile.

Executăm birouri simple, elegante și practice, care vă vor ajuta în configurarea eficientă a spațiului disponibil. Modelele de mobilier de birou la comandă sunt extrem de versatile, adaptate oricărui spațiu office și cu siguranță va aduce un plus de eleganță și confort atat dvs., cât și vizitatorilor.

Mesele de conferință create de Landscape Concept fac parte din zona de protocol și dezbateri și pot fi realizat de către echipa noastră, dar și prin parteneriate cu furnizorii de soluții tehnice.
Schițele concepute iau în calcul ca fiecare participant să aibă spațiul bine definit pentru a putea păstra contactul vizual, permanent cu ceilalți participanți. Modelele meselor de conferințe urmăresc linii contemporane, dar și linii clasice armonios îmbinate cu elemente moderne.

Realizăm la comandă modele unicat de mobilier de birou, în baza adaptabilitatii și deschiderii dvs. la propunerile și ideile partenerilor noștri cu care colaborăm. Știm că prima impresie contează pentru clientul final, astfel recomandăm mobilierul la comanda personalizat în concordanță cu valorile companiei.