Mobilier industrial la comandă

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, Landscape Concept pune la dispoziție o gamă largă de mobilier industrial, alături de cele mai bune servicii de consultanță, planificare și ofertare, livrare și montaj.

În baza experienței profesionale și a pregătirii tehnice, echipa noastră vă poate asista cu ușurință în găsirea celei mai potrivite soluții destinată business-ului dumneavoastră, indiferent de tipul mobilierului industrial căutat.

Gama noastră de lucrări cuprinde mobilier comercial pentru farmacii, clinici & spitale, școli & grădinițe, mobilier HoReCa pentru baruri, restaurante, cafenele & hoteluri, precum și mobilier rezidential pentru birouri și spații casnice.
În calitate de furnizor de mobilier, oferim proiectelor contractate alternative avantajoase la preț de producător.

În realizarea proiectelor, Landscape Concept pune accent pe funcționalitatea pieselor de mobilier, ținând cont de elemente importante precum ergonomia spațiului de lucru, durabilitatea materialelor folosite și arhitectura în tendințe.

Nu ezitați să ne contactați pentru o oferta personalizată, pentru întrebări legate de soluții și recomandări cu privire la proiectele dumneavoastră.