Mobila Farmacii

Proiectarea si fabricarea mobilierului pentru farmacii trebuie sa ia in considerare o seama de caracteristici, printre care functionalitate, ergonomie, posibilitatea de identificare usoara a produselor, expunere si depozitare organizata a acestora, utilizare optima a spatiului si nu in ultimul rand normele legislative in vigoare.

La LandScapes Concept venim in ajutorul farmaciilor cu un mobilier bine gandit, care poate rezolva problema stocarii unui numar cat mai mare de cutii cu medicamente intr-un spatiu mic. Este foarte important ca medicamentele sa isi pastreze calitatile curative, astfel incat sa nu afecteze sanatatea pacientilor, intr-un loc sigur, ferit de umiditate, razele solare si alti factori externi.

In acest sens, cream mobilier farmacii din materiale inofensive pentru medicamente, o bariera sigura pentru pastrarea calitatii preparatelor medicale. Mobilierul integreaza accesorii profesionale moderne, menite sa eficientizeze activitatea farmaciei si sa reziste la utilizare frecventa. Linia generala a fiecarui proiect personalizat este gandita in cele mai mici detalii, astfel incat sa creeze o imagine profesionala, eleganta, memorabila.

 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4