Dormitorul, spațiul unde te odihnești și relaxezi, îți încarci bateriile și îți găsești liniștea, este una dintre cele mai importante încăperi ale casei tale. De aceea, alegerea unui tip de mobilier la comandă pentru dormitor trebuie să se potrivească personalității tale, designului general și să îți ofere o stare de bine.

Landscape Concept pune la dispoziție o gamă inedită de dormitoare la comandă, care iau în considerare tendințele în materie de amenajări interioare, precum și atenția la detalii. Evident, în realizarea fiecărei piese de mobilier realizată la comandă se ia în considerare multifuncționalitatea, rezistența și eficienta, astfel încât să te bucuri de confort sporit și spații practice, destinate depozitării eficiente ale hainelor, pantofilor, accesoriilor sau produselor de îngrijire.

De asemenea, se pot crea pe comanda și corpuri de mobilier dormitor auxiliare, precum noptiere, comode, boudoir-uri sau măsuțe de lucru. Mobilierul realizat de echipa noastră de specialiști, are ca obiectiv completarea și valorificarea spațiului de odihnă al fiecărui domiciliu.