Mobilierul pentru baie, împreuna cu accesoriile utile, care să se integreze perfect, reprezintă visul oricărei persoane care se mută în casa noua. Indiferent dacă alegi să îți reamenajezi baia sau vrei să îi aduci amprenta personală, Landscape Concept te poate ajuta cu piese de mobilier realizate la comandă pentru orice baie, la cele mai bune prețuri de pe piața.

Echipa Landscape Concept pune la dispoziție o gamă largă de mobilă de baie realizată la comandă, printre care piese de mobilier complet personalizabile și accesorii moderne, astfel încât să îți amenajezi baia conform propriilor preferințe. Piesele de mobilier sunt realizate din cele mai bune materiale, dar se urmăresc și ultimele tendințe în ceea ce privește designul, astfel incat sa putem crea proiecte unice. Paleta de culori este una foarte diversă, de la alb la cappuccino și wenge sau bordeaux, precum și diferite culori ale lemnului, antracit sau chiar negru.

Din punct de vedere al dimensiunilor, realizăm piese de mobilier care să se potrivească atât spațiului alocat, cât și preferințelor. Fie că ai nevoie de dulapuri suspendate, inferioare sau dulapuri turn, fie ca preferi albul clasic sau maronul, cu siguranță vom găsi, soluția ideală pentru realizarea la comandă a mobilierului pentru baie.