Mobila de baie la comanda

Mobilierul pentru baie, impreuna cu accesoriile utile, care sa se integreze perfect, reprezinta visul oricarei persoane care se muta in casa noua. Indiferent daca alegi sa iti reamenajezi baia sau vrei sa ii aduci amprenta personala, LandScapes Concept te poate ajuta cu mobilier baie la comanda la cele mai bune preturi de pe piata.

Oferta noastra include o gama larga de mobila de baie la comanda, printre care piese de mobilier complet personalizabile si accesorii, astfel incat sa iti amenajezi baia dupa pofta inimii. Realizam din cele mai bune materiale masti pentru lavoare si blaturi pe care se monteaza chiuvete, dar urmarim si ultimele tendinte in ceea ce priveste mobilierul de baie la comanda, astfel incat sa putem crea proiecte unice.

Paleta de culori incepe de la alb, continua cu cappucino si wenge, diferite culori ale lemnului, ajunge la bordeaux, antracit sau chiar negru. Din punct de vedere al dimensiunilor, ne-am asigurat ca tu o sa ai o varianta, indiferent de spatiul disponibil in baie sau de preferintele tale. Fie că ai nevoie de dulapuri suspendate, inferioare sau dulapuri turn, fie ca preferi albul clasic sau maronul vom gasi, cu siguranta, cea mai buna optiune de mobila de baie pe comanda.

 
  • 1
  • 2