Despre noi

Landscape Concept este o companie cu peste 15 ani experiență în domeniul realizarii și prelucrării mobilierului.

Echipa își derulează proiectele începând cu anul 2005, cu o vastă experiență în producția profesională de mobilier comercial, industrial și casnic, fiind specializați în mobilier pentru farmacii și optica medicală. 

În realizarea proiectelor clienților noștri, se folosesc materiale de înaltă calitate, precum pal, lemn masiv, furnir si MDF, totodată fiind specializați și în producerea de firme, reclame și sigle luminoase din plexiglass.

Activitatea companiei include și realizarea de tâmplărie de aluminiu și PVC, termopan, placări alucobond, pereți cortină, compartimentări, fațade exterioare, vopsire mdf, metal și geam, uși de interior și exterior, precum și diverse lucrări de fier forjat, (construcții) finisări interioare și nu numai.

Folosind tehnologii, utilaje și mașini de ultimă generație, cât și o echipă de profesioniști, oferim servicii și soluții inovative, personalizate în funcție de nevoile și specificul clienților. 

Printre obiectivele urmărite în realizarea lucrărilor colaboratorilor noștri, vizăm în mod special calitatea, de la materiile prime folosite până la materiale și accesorii cu renume internațional. 

Credem cu tărie în colaborări de lungă durată. Din acest motiv căutăm sa oferim prețuri avantajoase și să respectăm termenele de livrare agreate.

Punem accent pe o bună colaborare, dorim să înțelegem mereu specificul business-ului fiecărui client, oferim soluții personalizate și recomandări în baza schițelor de proiect.

În vederea realizării și conturarii proiectelor, ne deplasăm GRATUIT în locații, pentru efectuarea măsurătorilor necesare și vizualizarea spațiilor de lucru.

Recomandările noastre iau în considerare arhitectura și designul spațial, cu accent pe materiale durabile și detalii moderne adaptate specificului business-ului și pieței.

Cu fiecare proiect onorat, ne dorim să respectăm garanția lucrărilor executate și să răspundem tuturor cererilor și intervențiilor ulterioare, în termenul de garanție oferit.